Chef de Partie (Japanese Cuisine)

INTERCONTINENTAL DANANG SUN PENINSULA RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Sơn Trà, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- In absence of Manager, conducts shift briefings to ensure hotel activities and operational requirements are known
- Prepares, cooks, serves and stores the French Dishes:
- Assists the Sous Chef and Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
- Provides direction to the Kitchen helpers, including Commis, Cooks, Kitchen Attendants and Stewards
- Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information
Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
- Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by the Sous Chef or Chef de Cuisine.
- Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.

Yêu cầu công việc

Coordinating with wait staff to ensure an efficient flow of orders
Expertly cutting, slicing, and filleting different types of fish.
Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
Problem solving and training abilities.
Inspecting the quality of fruits, vegetables, and fish used to prepare sushi dishes and informing the management when quality is sub- standard.
Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Preparing various types of sushi dishes according to established guidelines on quality, portion size, presentation, and food safety.
Maintaining a clean work environment in order to prevent food contamination.
2 years experience as a cook or an equivalent combination of education and experience.

Quyền lợi

Candidates will be provided with job details during interview.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-04 20:45:30

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Partie (Japanese Cuisine) - Mã tin đăng: 4253357. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: Bai Bac - Son Tra, Đà Nẵng, Việt Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
2
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây