Pastry Chef | Bếp trưởng Bếp bánh

SIX SENSES CÔN ĐẢO
Mức lương
2.4 triệu
Địa điểm làm việc
Côn Đảo, Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

Co- ordinates with Executive Chef in ensuring that pastry operations function efficiently and on time, and production quantities are met
Monitors the consistency of preparation and presentation of all pastry production areas to ensure that they conform to the requisite standards.
Assists in menu planning as directed.
Liaises with Executive Chef regarding purchasing and supplies to ensure that all food items ordered are of the appropriate quality.
Helps to ensure that an accurate and up- to- date recipe book is maintained
Prepares duty rosters as directed
Assists in the implementation of the annual promotion plan and menu change cycle
Directs and controls all subordinate pastry staff to ensure that all day to day operational matters are handled on time and guest expectations are met.
Prepares and submits reports as directed by supervisors
Assists in maintaining standards of hygiene and cleanliness in all pastry kitchen and related areas.
Insures that all pastry production equipment is functioning properly and preventative maintenance is properly scheduled as well as routine maintenance and repairs are carried out efficiently.
Assists in the selection, training and evaluation of pasty hosts
Assists in the controlling and monitoring of all kitchen expenses.
Conduct frequent checks ensuring Mise- En- Place, production procedures, repair and maintenance, host grooming and manning levels are in order and takes appropriate action where necessary
Coaches, counsels, disciplines and develops pastry hosts.

Yêu cầu công việc

Prior experience as a Pastry Chef is preferred. Experience in the luxury market is essential.
Participate and successfully complete training and educational programs made available to Six Senses Resorts & Spas Hosts.
English with ability to communicate clearly.
A Culinary degree from a recognized hospitality school preferred.
Possess the ability to access all areas of the facility, including working at various heights on ladders, scaffolding, or lifts also within tight areas, withstand various activities.
Heavy lifting of materials up to 25lbs may be required.
Three or more years of progressive pastry managerial experience in a leading resort or hotel, and have experience in a luxury lifestyle brand with international exposure.
Must be able to stand for long periods of time.
Maintain physical stamina and proper mental attitude to deal effectively with guests, management, and other hosts with courtesy and tactfulness.
Any equivalent combination of experience and training that provides the required knowledge, skills, and abilities is acceptable.
Knowledge as well as abilities in other languages would be beneficial.
The incumbent should have spent sufficient time in all necessary sections of the Culinary Department.

Quyền lợi

Uniforms and Laundry Service provided
Relocation allowance to all positions provided
100% salary in 2- month probation
Annual Home leave ticket support
Accommodation provided
Social Insurance on 100% salary
7 personal accident enrolled from starting date
Worldwide learning & Career Development with Six Senses & IHG
Duty Meals and Transportation provided
2,400,000 VND monthly allowance to certain levels provided

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-11-18 14:05:03

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
30/12/2025
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Cấp bậc
Nhân Viên
Số lượng cần tuyển
1
Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Khu vực
Côn Đảo, Bà Rịa Vũng Tàu
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Pastry Chef | Bếp trưởng Bếp bánh - Mã tin đăng: 5404369. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

SIX SENSES CÔN ĐẢO

Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Bãi Đất Dốc, Huyện Côn Đảo, Tỉnh Bà Rịa - Vũng Tàu

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây

Từ khóa tìm việc làm tại 123Job
Pastry chef bếp trưởng bếp bánh tại tỉnh/thành