Chef de Partie (Western)/Tổ trưởng Bếp Âu - Bếp Nóng

GRAND MERCURE DANANG HOTEL
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hải Châu, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

Develops team spirit and motivation by creating a good working atmosphere
Produces and presents the dishes for the section in line with the cooking instructions and processes defined by the hotel and brand
Trains commis chefs, apprentices and interns to a high standard
Ensures that the workplace remains clean and the safety of consumable goods by always respecting HACCP regulations
Has good working relationships with the other hotel departments
Supervises the commis chefs work
Organizes and supervises the work carried out by commis chefs and apprentices in the area under his or her responsibility
Applies the hotel security regulations.
Delivers dishes in good time to suit guests wishes
Attends meetings and briefings for kitchen staff
May be asked to carry out some food preparation in the dining room in front of guests, depending on events or how the F&B offer is organized
Informs the team about cost optimization and the reduction of raw material wastage, tracks implementation
Ensures that dishes are well presented, of a high standard and at the right temperature
Behaves and acts in an exemplary fashion, embodying the brand mindset
Depending on the hotel, may be asked to receive deliveries, check and store merchandise
Helps employees improve their skills and provides support for career development
Respects the instructions and safety guidelines for the equipment used
Evolves working methods in line with brand philosophy
Works autonomously to produce dishes in line with cooking instructions
Helps provide smooth running services and a high standard of production by managing his or her section
Organizes his or her work and timing to suit fluctuations in guest numbers and special events

Yêu cầu công việc

Attention to detail and quality
Excellent personal hygiene
Have experience in the same position
Adaptability
Team spirit
Team leader
A thorough and organized approach
Vocational certificate or diploma in professional cuisine

Quyền lợi

Candidates will be provided details information during the interview.

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-12-18 08:55:03

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
29/01/2026
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Số lượng cần tuyển
1
Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Khu vực
Hải Châu, Đà Nẵng
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Partie (Western)/Tổ trưởng Bếp Âu - Bếp Nóng - Mã tin đăng: 5456791. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

GRAND MERCURE DANANG HOTEL

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây