Wok - Đầu bếp (phụ trách chảo bếp Trung Quốc)

KHÁCH SẠN HÀ NỘI DAEWOO
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

To prepare all the special dishes and substitutes food.
To assist Chef de Partie with taste panels and menu classes.
To identify and discuss food production problems and figure out solutions with Chef De partie.
To check the quality and quantity and report any problems to the Chef de Partie.
To minimise food wastage by practicing First in First out (FIFO), dating, labeling and other sanitation instructions.
To make sure sections are set up properly and on time for each meal period.
To make sure that food is prepared by recipes designated by Chef de Partie / Sous chef
To fill out food production charts on a daily basis and pass on to the Chef de Partie for information and follow- up.
To fill out temperature charts daily.
To thoroughly follow and enforce the ‘Clean as you go’ policy, and keep work areas and fridge’s tidy at all times.
To assist in preparation of food items in other kitchen when required.
To ensure all food items for preparation and storage are in compliance with the hotel company guidelines and in compliance with the point checklist.
To provide On- Job- Training to Commis 1, 2, 3 and trainee.
To follow all kitchen regulations as outlined and directed.
To perform all other reasonable tasks assigned by the Chef De Partie, Sous Chef and Management.

Yêu cầu công việc

QUALIFICATIONS AND REQUIREMENTS
Diploma in Hotel Management or related discipline, Bachelor’s degree preferred.
Passion for service excellence.
At least seven years’ experience in Front Office with three years as Front Desk Supervisor in high volume luxury hotels and/ or resorts.
Excellent command of English and Vietnamese.
Good interpersonal skills.
Cross- cultural sensitivity.
Extensive knowledge of Opera system and POS software and Computer skills
Excellent supervisor skills and strong leadership skills.

Quyền lợi

- Uniform, Laundry service is provided by Hotel
- Team building activities.
- Delicious and nutritious meal at Hotel&039;s Staff Cafeteria
- Other benefits according to Company&039;s policy.
- International working environment and friendly teammates.
- 2 months of probation with full salary & service charge.
- Annual Summer Outing/Health checkup
- Accident insurance 24/24

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 12:08:11

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Wok - Đầu bếp (phụ trách chảo bếp Trung Quốc) - Mã tin đăng: 4105680. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 200 - 500
Trụ sở: 360 Kim Mã, Ba Đình, Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Ca gãy
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
20/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây