Sous Chef Pastry

VINPEARL LANDMARK 81, AUTOGRAPH COLLECTION
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Bình Thạnh, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Determine how food should be presented and create decorative food displays.
Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.
Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping.
Maintain kitchen logs for food safety program and food products.
Monitor stock of kitchen supplies and food.
Maintain confidentiality of proprietary information
Assist management in hiring, training, scheduling, evaluating, counseling, disciplining, and motivating and coaching associates.
Listen and respond appropriately to the concerns of other associates.
Stand, sit, or walk for an extended period of time.
Ensure adherence to quality expectations and standards.
Support team to reach common goals
Report maintenance needs, accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager
Ensure uniform and personal appearance are clean and professional
Speak with others using clear and professional language.
Address guests’ service needs.
Provide cooks with needed items.
Follow all company safety and security policies and procedures
Protect company assets.
Supervise and coordinate activities of cooks and workers.
Inform Food & Beverage service staff of menu specials and out of stock menu items.
Ensure proper portion, arrangement, and food garnish to be served.
Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 25 pounds without assistance.
Develop and maintain positive working relationships with others
Ensure the quality of the food items and notify manager if a product does not meet specifications.
Complete safety training and certifications.
Monitor the quantity of food that is prepared.
Prepare special meals or substitute items. Assist cooks and kitchen staff with various tasks.

Yêu cầu công việc

Related Work Experience: 4 to 6 years of related work experience
Education: Technical, Trade, or Vocational School Degree
Supervisory Experience: At least 2 years of supervisory experience

Quyền lợi

13th salary month
Full mandatory insurance in probation
05 working days per week- 2 days off per week
14 annual leave days per year
Premium medical 24/7 insurance
To be entitled to the prescribed insurance, including health insurance, social insurance, and unemployment insurance
Competitive salary & Service charge
Employee discount rates for room and FB at Marriott Hotel
Training and career development by Marriott International

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-09 09:35:26

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef Pastry - Mã tin đăng: 3898167. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

VINPEARL LANDMARK 81, AUTOGRAPH COLLECTION

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/12/2023
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây