Sous Chef - Bếp Phó

KHÁCH SẠN NOVOTEL SUITES HÀ NỘI (NOVOTEL SUITES HANOI)
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Cầu Giấy, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

This position is responsible for the supervision of the work of a team of kitchen personnel, thereby maintaining high standards of food preparation and service in the kitchens:

Work closely with the Executive Chef in determining quality and quantity of food materials used with a view of eliminating wastage
Ensure that all equipment and perishable items are stored in its designated place and is done in the most hygienic manner
Ensure personal cleanliness and proper deportment of all team members
Discuss with the Executive Chef and recommends menu price adjustments
Assign in detail, specific duties to all employees under his/her supervision and instructs them in their work
Check the taste, temperature and visual appeal of food items prepared to ensure that the quality and portion are consistent and as per specifications set out.
Prevent the use of contaminated products in any phase of food preparation and prevent colleagues who are ill or suffering from an infection from taking part in the preparation or handling of food
Ensure that all safety, health, security and loss control policies and procedures and Government legislation are adhered to
Suggest new recipe/products which may improve quality of food or lower food cost
Check the maintenance of all kitchen equipment

Yêu cầu công việc

At least 3 years experience in a luxury setting Hotel.
- Self- motivated and passionate in creating new dishes and establishes effective standards for all food production and presentation
- HACCP Hygiene Knowledge & ISO14001 a plus
- Strong leadership with practical experience
- Must have good knowledge and understanding of Western and basic Asian cuisines.

Quyền lợi

• 13 annual leaves per year
• 24/7 health care and accident insurance during the term of labour contract
• Competitive salary & service charge
• Social insurance, medical insurance, unemployment insurance
• Working 9.5 hours per day, 5 days per week
• Annual staff outing
• Accor Training & Career Development

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 12:15:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef - Bếp Phó - Mã tin đăng: 4116129. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: 5 Duy Tan street, Cau Giay district Hanoi (Pre-Opening Office: Floor 8, Viet Tower, 1 Thai Ha street, Dong Da district, Hanoi)

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
25/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây