Sous Chef / Bếp Phó

SHERATON NHA TRANG HOTEL & SPA
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Nha Trang, Khánh Hòa
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

Assist the Chef in the performance of his/her role.
Develop and implement strategies to minimize absenteeism and to manage occupational health & safety issues.
Coordinate service between F.O.H and B.O.H.
Provide training in food skills and knowledge to F.O.H staff.
Monitor all Kitchen equipment to ensure safe and functional operation and report faults to Engineering
Maintain kitchen EHC hygiene and safe food storage and rotation. Follows all records are met in each outlet.
Align management style, working practices and conduct with Sheraton’s Vision, Corporate Values and policies. To comply with Sheraton’s Code of Conduct at all times.
Analyze and respond to guest feedback, guest satisfaction and employee satisfaction information; and give a positive commitment to continuous improvement of product and performance.
Co- ordination of all aspects of the departments operation to ensure that the services of the Department are delivered to guests or internal customers with the aim of exceeding guest expectations and in accordance with Sheraton standards and procedures.
Responsibility for effective recruitment, training and development, certification, performance evaluation, turnover reduction and optimization of productivity through efficient work practices and staff rostering.
Provide advice and recommendations on menu development, food availability trends, market prices, food preparation, methods and cuisine.
Undertake any additional duties related to the hotel as requested by Executive Chef or Hotel Management.
Conduct daily briefings and weekly staff meetings, counseling and discipline. Conduct staff appraisals bi- annually (minimum), and analyze training needs for current positions and future promotions.
Attend Executive Chef Meetings and represent the Department at other meetings as required.
Complete daily Stores Requisitions and market lists.
Liaise with outlet Managers re: business levels, VIP’s, special requirements.
Supervise the job tasks and quality of Kitchen Stewards work.
Liaise with other Chefs to streamline operations.
Responsible for the day to day management of staff working in the Department.
Follow food safety program and to achieve the best score that’s set as the goal.
Supervise & plan daily food preparation and service requirement using production lists.
Completely understand, implement and ensure adherence to Award provisions, and Sheraton policies.
Be well versed and knowledgeable of Sheraton Fire and Evacuation procedures as well as health and safety requirements in the Workplace. Ensure associates are aware of their duty of care as determined by legislation and that they maintain complete familiarity.

Yêu cầu công việc

- Must be able to read and write to facilitate the communication process.
- 8- 10 years cooking experience required in restaurant and/or 5 star hotel
- Should have attained some level of hospitality or technical college schooling in cooking, but not a pre- requisite.
- Must be able to speak, read, write and understand the primary language(s) used in the workplace.
- High school or equivalent education preferred.

Quyền lợi

- Attractive remuneration package and 13th month salary;
- Eligible to receive 100% service charge from the second month of working.
- 02 months of probation with full salary and social insurance;
- Local and International training course;
- Uniform and duty meal provided by hotel;
- Up- sale policy with attractive compensation.
- Associate special discount for hotel rooms and F&B services at International Marriott properties.
- Annual vacation, annual health check and other benefits according to hotel&039;s policies;

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-10-19 11:00:04

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
30/11/2025
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Số lượng cần tuyển
1
Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Khu vực
Nha Trang, Khánh Hòa
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef / Bếp Phó - Mã tin đăng: 5338870. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

SHERATON NHA TRANG HOTEL & SPA

Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: 26 – 28 Tran Phu Street, Nha Trang City, Vietnam

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây