Restaurant Manager (Café du Lac Restaurant)

INTERCONTINENTAL HANOI WESTLAKE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hoàn Kiếm, Ba Đình, Tây Hồ, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Effectively manage the restaurant by ensuring the following:
Work with Superior in the preparation and management of the Department’s budget
Develop and implement Promotions Calendar for F&B products in restaurant
Adhere to opening and closing procedures
Manage special event concepts
Personally meet and farewell a minimum of 80% of your customers
Adhere to bill paying procedures
Manage customer database and utilize effectively
Oversee the implementation of standards as detailed in the departmental standards and procedures manual
Anticipate market changes and review operations when necessary
Encourage and motivate staff to provide optimum service during all shifts
Liaise with Sales Manager during tender process to obtain new accounts; Food and Beverage specific
Work with Superior on manpower planning and management needs
Forecasting
Share recommendations and guest comments to Chef and Food and Beverage Manager to reflect current customer profile
Create positive publicity opportunities
Stock control
Analyze food and beverage statistics through point of sale system
Recycle wherever possible
Actively pursue cost saving measures
Manage wage and beverage cost
Conduct effective shift briefings ensuring all staff are aware of VIPs, special occasions, daily specials; emphasis on upselling certain products; etc
Conduct competitor analysis
Up- sell property facilities

Yêu cầu công việc

Required Skills –
Good writing skills
Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
Leadership Skills
Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
Qualifications –
Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
Experience –
4 years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience

Quyền lợi

- Duty Meals
- Hotel&039;s Activity
- Participating job training, skill training by international hotel standards.
- Accident Insurance 24/7
- Annual Health Check
- Full Insurance policy per current labor law.
- Uniform & Laundry
- Monthly service Charge
- Entitled 14 Annual Leave/Year
- Other benefits per Vietnam labor law.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-05-04 19:05:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Restaurant Manager (Café du Lac Restaurant) - Mã tin đăng: 4333323. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 50 - 100
Trụ sở: Số 5, Phố Từ Hoa, Phường Quảng An, Quận Tây Hồ, Thành phố Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Khách sạn - Nhà hàng
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây