Pastry Chef- Trưởng Bếp bánh

AMANOI RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ninh Hải, Ninh Thuận
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

Job summary:

Assist in the preparation, production duties and responsibilities of the food requirements for the kitchen operation.

Maintaining Standards

• Participates in training staff on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
• Trains employees in safety procedures and supervises their ability to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.
• Purchases appropriate supplies and manage inventories according to budget.
• Provides services that are above and beyond for customer satisfaction and retention.
• Improves service by communicating and assisting individuals to understand guest needs, providing guidance, feedback, and individual coaching when needed.
• Supervises pastry preparation shift operations and ensures compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.
• Ensures compliance with all applicable laws and regulations.
• Develops specific goals and plans to prioritize, organize, and accomplish your work.
• Emphasizes guest satisfaction during all departmental meetings and focuses on continuous improvement.
• Ensures property policies are administered fairly and consistently.
• Manages day- to- day operations, ensuring the quality, standards and meeting the expectations of the customers on a daily basis.
• Achieves and exceeds goals including performance goals, budget goals, team goals, etc.
• Prepares and cooks foods of all types, either on a regular basis or for special guests or functions.
• Develops, designs, or creates new applications, ideas, relationships, systems, or products, including artistic contributions.
• Analyzes information and evaluates results to choose the best solution and solve problems.
• Attends and participates in all pertinent meetings.
• Assists in determining how food should be presented and creates decorative food displays.

Hygiene and Cleanliness

Checks the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.

Cost Management

• Maintains food preparation handling and correct storage standards.
• Recognizes superior quality products, presentations and flavor.
• Supports procedures for food & beverage portion and waste controls.
• Follows proper handling and right temperature of all food products.
• Maintains purchasing, receiving and food storage standards.

Administration

• Supervises and manages employees. Manages all day- to- day operations. Understands employee positions well enough to perform duties in employees&039; absence.
• Ensures employees understand expectations and parameters.
• Ensures and maintains the productivity level of employees.
• Serves as a role model to demonstrate appropriate behaviors.
• Encourages and builds mutual trust, respect, and cooperation among team members.
• Establishes and maintains open, collaborative relationships with employees and ensures employees do the same within the team.
• Solicit employee feedback, utilizes an "open door" policy and reviews employee satisfaction results to identify and address employee problems or concerns.

Yêu cầu công việc

- Degree or Diploma in Pastry & Baking or Culinary Skills or related field
- Management skills
- 2- 3 years experience in Pastry Chef position

Quyền lợi

Accommodation (for staff out of Ninh Thuan)
Incentive bonus after 2 month probation
JLT Health care package after 6 months of service
Competitive salary + Service charge (minimum 3mil/month)
Daily shuttle bus (for those who stay in Phan Rang)
Full board, laundry service
13th Month salary

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-11-22 20:35:02

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
26/12/2025
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Cấp bậc
Outlet Manager
Số lượng cần tuyển
1
Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Khu vực
Ninh Hải, Ninh Thuận
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Pastry Chef- Trưởng Bếp bánh - Mã tin đăng: 5413286. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Các tìm kiếm khác liên quan đến công việc Trưởng bếp bánh

AMANOI RESORT

Quy mô: 50 - 100
Trụ sở: Vĩnh Hy, Vĩnh Hải, Ninh Hải, Ninh Thuận

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây