Operation Supervising Manager (Fresh Food/ Food/ Non Food & Dry Food)

CÔNG TY CỔ PHẦN TRUNG TÂM THƯƠNG MẠI LOTTE VIỆT NAM
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Tây Hồ, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Không yêu cầu
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Responsibility 1: Check and monitor all operations related tasks of Fresh Food/ Food/ Non Food, Fashion & Dry Food at the store to find out the outstanding issues. From there, discuss with relevant departments in the head office to provide timely solutions and improvement actions for the store
- Check and control the display of goods at the store (According to POG, promotion island, ISP...).
- Controlling issues related to Profit, shrinkage and loss at the store;
- Check and control the stock management at the store (order, shortage, minus stock, high stock, Nosale, monthly fresh food inventory, year- end inventory...)
Responsibility 2. Support to coaching/training for stores and manage to help store meet standards/KPI
- Management training for SUP/FM (Orders/ stock/ displays/ profits/ promotions...).
- Basic job training for employees/ supervisors of Delica, Bakery, Non Food, Fashion & Dry Food departments in the store (display/ warehouse arrangement/ cleaning/ equipment...);
- Evaluation the skills of employees, supervise Delica, Bakery, Non Food, Fashion & Dry Food industries. From there, come up with a suitable training plan;
Responsibility 3. Participate in building and perfecting the management process for the Fresh Food/ Food/ Non Food and Fashion & Dry Food department:
- Build and update operating standards for the stores.
- Suggestions to build, update and complete the technical sheet;
Responsibility 4. Competitors checking
- Survey and evaluate the strengths and weaknesses of competitors (Price, display, new products, product quality, variety of goods...). From there, make suggestions to MDs and stores for improvement actions.
Responsibility 5. Reporting to the immediate manager all relating issues in the job and the task in charge
- Doing other reports as requested by the SM SV/ OPD.
- Weekly report, Monthly report;

Yêu cầu công việc

- Education: University, College
- Other requests: Able to business trip, work under high pressure
- Necessery skills: Good communication skill, team work, soft skills, report skill, presentation, managenment skill, Planing
- Major: Economics, Business Administration, food industry
- Knowledge: Understanding the retail market.
- Minimum 03 years of experience in retail industry (Fresh Food ,F&V, Meat, Fish, Bakery, Delicatessen, FMCG, Nonfood and Fashion) as same position/title/scopes of work.

Quyền lợi

Attractive Allowance (Responsibility, Transportation, Meal Fee, School Fee, Languages)
13++ months salary
Full SHUI, Healthcare for Employee & Family Members

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 11:21:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Operation Supervising Manager (Fresh Food/ Food/ Non Food & Dry Food) - Mã tin đăng: 4027280. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Tầng hầm B1, siêu thị Lotte Mart, 54 Liễu Giai, Cống Vị, Ba Đình, Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Nhân viên kinh doanh
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Không yêu cầu
Trình độ yêu cầu
Đại Học
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
03/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây