MENU MANAGEMENT CONSULTANT

CÔNG TY CỔ PHẦN GOOD DAY HOSPITALITY (MCDONALD'S VIETNAM)
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Trên 4 Năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Menu Planning

Execute menu plan and translate all planned action into product / promotion calendar with clear KPIs and targets.
Provide support to develop menu plan that will fuel business growth that contribute to improvement in customers, sales and profitability.
Identify and capture new menu opportunities through regular scans and updates of the industry competition.
Conduct consumer research/product testing/store pilot as needed.
Regular reviews of menu plan to ensure alignment with the broader business strategy and relevance to market conditions.

Menu Innovation- Development

Leads discussions with key stakeholders (internal and external suppliers) to convert product concepts/ pipeline into actual menu items – complete with builds (food and packaging), costs, proposed menu pricing, and restaurant procedures.
Works with Supply Chain to ensure the product development and supplier selection exercises are in line with the over- all Supply Chain strategies
Drives and identifies initiatives, best- in- class ideas, concepts, and menu trends (food and beverage) that support shaping the menu plan that is future proof.

Menu Deployment – Operational Execution

Project management, coordinates with key stakeholders to deploy menu projects, ensure cross functional alignment.
Provide support in managing operational complexity.
Work cross functions on system set up & preparation (SOC, Procedure, Tech, Yield), stock preparation & demand projection, promotions & communications and stores execution.

Yêu cầu công việc

Working level of written and spoken English and good Microsoft Office skill.
A critical thinker – ability to analyze and solve problems.
Attention to detail, highly energetic and drive for results.
Self- Starter- take independent action and go beyond what the job or situation requires and a great team player.
A Food lover and trend updater of great food.
Ability to plan, organize, and structure work with good project management skills.
Bachelor degree and have at least 4 years of professional working experience, Quick Service Restaurant or F&B Chains is a plus.
Open- minded, a strong passion for learning with outstanding analytical aptitude.

Quyền lợi

Laptop, Chế độ bảo hiểm, Du Lịch, Phụ cấp, Chế độ thưởng, Đào tạo, Tăng lương, Công tác phí, Nghỉ phép năm

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 12:02:17

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin MENU MANAGEMENT CONSULTANT - Mã tin đăng: 4097787. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: 3rd Floor, HM Square Building, 24A Phan Dang Luu, Binh Thanh, TP Hồ Chí Minh

Thông tin chung

Ngành nghề
Tư vấn/ Chăm sóc khách hàng
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Trên 4 Năm
Trình độ yêu cầu
Đại học
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
15/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây