Junior Sous Chef / Bếp phó cấp trung

FUSION SUITES VUNG TAU
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Vũng Tàu, Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

RESPONSIBILITIES AND DUTIES:
• To accurately forecasting business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
• Maintaining the hotel’s cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
• Enforcing food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
• Ensuring all standard, checklist is correct and filed correctly and ready for audits at any time.
• Directly responsible for main kitchen culinary areas, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the Hotel.
• Maintaining food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
• Enforcing the standard food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
ADMINISTRATIVE & GENERAL RESPONSIBILITIES:
• Update operation logbook regularly in work shift, handover to the other shift for follow up.
• Perform other administrative documentation as requested.
• Be proactive in self- setting specific goals to develop in professional career.
• Assemble reports/records/checklist related to the department operation.

Yêu cầu công việc

• Strong inter- personality, leadership, and creative skills
• At least five- year working experience in culinary operation of international properties or hospitality enterprises with evidenced tracked record of achievements
• Strong in delivering outcomes, human resources management and development
• Fluency in communicating in English and computer literate
• At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor degree in Culinary major

Quyền lợi

Attractive Salary and Benefit Package
- Dynamic, professional & open- minded working environment
- Supporting shift meals at star canteen
- Full social Insurance, private accident and healthcare
- Joining training courses
- Competitive salary, benefits and bonus

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 11:59:00

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Junior Sous Chef / Bếp phó cấp trung - Mã tin đăng: 4093501. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

FUSION SUITES VUNG TAU

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây