Executive Chef

CENTARA MIRAGE RESORT MUI NE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Phan Thiết, Bình Thuận
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

Responsible for professional staffing within the limits of the staffing guide.
Controls costs in aspects to purchasing, storing, production, waste etc.
Constantly creates new products and maintains high standards.
Ensures adherence to minimum standards.
Consults and advises the banquet manager in regard to banquet activities.
Consults and advises Chief Engineer on all matters pertaining to maintenance of the food production department.
Works closely with F&B cost controller in regard to food cost, storing, issuing etc.
Liaises with Purchasing Manager in regard to purchases of high quality products.
Is actively involved in menu planning, considering popularity and variety of dishes in accordance with market conditions.
Prepares standard recipes for all menu items
Meets with banquet office daily in regard to banquet activities and requirements.
Supervises receiving of food items with an emphasis on quality checking.
Sets up training programme for all kitchen personnel and teaches constantly.
Sets up training programme for receiving personnel.
Inspects storerooms, refrigerators and freezers daily to ensure no waste.
Enforces established policies and procedures
Constantly creates new dishes, with emphasis on involved in new buffet set ups for various theme parties.
Checks all areas assigned to him in regard to sanitation and hygiene to prevent contamination of any kind.
Is well informed of the local health codes.
Ensures professional performances through:
- Inspects cooks in regard to food preparation.
- Constantly teaches cooks in the fine points of cooking.
- Evaluates overall performance.
- Check on food garnishes
- Tests food for taste
- Checks on portion sizes according to standard recipes.
Maintains and checks all records, reports and other administrative work.
Develops contacts with suppliers and checks out their operations to ensure reliability and consistency

Yêu cầu công việc

Professional Qualifications
Strong knowledge of cost control, budgeting, and menu engineering.
Culinary degree/diploma or equivalent experience in 5- star hotels.
Advanced certifications in Food Safety & Hygiene (HACCP, ISO 22000).
Experience
Minimum 20 years in culinary operations, including 10 years as Executive Chef in a 5- star hotel or resort.
Strong expertise in Asian, Western, and fusion cuisines.
Proven leadership in All- Day Dining, specialty restaurants (Italian, Seafood), and large- scale Banquets/MICE.
Experience with multi- cultural guest profiles (Korean, Japanese, Chinese, Indian, Western).
Skills & Competencies
Preference for a hands- on culinary leader rather than an administrative chef.
Menu development for multiple outlets, integrating Vietnamese ingredients with international styles.
Operational leadership with ability to manage multi- outlet kitchen teams and implement SOPs.
Strong capabilities in event catering for conventions, weddings, and themed events.
English fluency; knowledge of Korean/Japanese/Chinese culinary terms is an advantage.
Understanding of diverse dietary requirements (halal, vegetarian, vegan, gluten- free).
Solid food cost control, waste reduction, and inventory management.
Personality & Leadership
Strong leadership, coaching, and team- building abilities.
Creative, adaptable, and up- to- date with culinary trends.
Skilled in training and developing culinary staff.
Technical Knowledge
Understanding of sustainability practices (zero waste, local sourcing).
Knowledge of contemporary food presentation and plating trends.
Familiarity with modern kitchen equipment and technologies.
Additional Requirements
Pre- opening experience is a plus.
Strong vendor negotiation skills for sourcing premium ingredients.
Ability to work under pressure during peak seasons and major events.

Quyền lợi

As Company&039;s policy.

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-11-29 19:40:03

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
15/12/2025
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Số lượng cần tuyển
1
Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Khu vực
Phan Thiết, Bình Thuận
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Chef - Mã tin đăng: 5425637. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

CENTARA MIRAGE RESORT MUI NE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây