Executive Chef

LEGACY YEN TU - MGALLERY
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Uông Bí, Quảng Ninh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

Sets up action plan for the hygiene analysis results and tracks implementation
Interviews and hires applicants for employment; responsible for training program and proper placement of employees; sets up work schedules and job requirements.
Prepares the training plan for the department and ensures the implementation
Observes legal requirements for food hygiene and sanitation.
Work closely with all Senior Chefs of other kitchens to ensure that guest requirements and services are met and expedited with minimum delay.
Develops new cooking methods for improvement of cuisines, maintain contact with other chefs and visits other kitchens to keep update of new development in food and equipment.
Guarantees a high standard of culinary services offered to guests.
Coordinates with restaurant serving staff in order to ensure that service runs smoothly
Carries out inventories, inputs data and explains consumption differences
Able to innovate and diversify services offered to guests.
Carries out annual performance appraisals and sets targets for employees
With the team, is continually looking for ways to improve costs and ratios while maintaining the high standard of service.
Develops standard recipes card for all dishes to ensure proper portion control, uniformity of taste and quality; tests new products, recipes and formulas.
Prepares dishes and/or supervises preparation.
Responsible for meeting the department&039;s quantitative and qualitative targets.
Responsible for creating job descriptions for all kitchen staffs.
Ensures the respect and due application of the rules of hygiene in the department (As per Hygiene Analytical Critical Control Point/ HACCP standards etc)
In conjunction with the F&B Director, prepares the hotel&039;s F&B offers in line with the hotel&039;s positioning (market, competition etc) and brand policy.
Manages and motivates the kitchen staff in order to offer a high standard of service to guests.
Develops team spirit and motivation by creating a good working atmosphere.
Organizes and supervises food preparations in line with the occupancy and consumption forecasts
Responsible for food hygiene, safety and quality in the hotel.
Prepares and/or checks the work schedules in line with activity forecasts
Manages stocks and supplies
Supervises all sections of the kitchen: production of hot and cold dishes, patisserie and stewarding.
Ensures that all information is disseminated to other departments.
Handles varied correspondence regarding customer complaints, suggestion for new dishes, requests for special food.
Supervises food preparation, cost, quality, quantity, inventories, portion control, menu planning, recipes and testing of samples submitted by Purchasing Department.
Ensures a safe work environment for all kitchen staff and removes any obstacles that may obstruct the performances of staff.
Organizes the welcome and integration of new employees

Yêu cầu công việc

Proficient in MS Excel, Word & Power Point
Excellent reading, writing and oral proficiency in English language
At least 2 years of experience in similar position preferably in international 4- 5 star hotel/resort

Quyền lợi

Competitive salary.
Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
Develop your talent trough learning programs by Accor Academy.

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-10-22 00:35:03

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
28/11/2025
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Số lượng cần tuyển
1
Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Khu vực
Uông Bí, Quảng Ninh
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Chef - Mã tin đăng: 5344050. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

LEGACY YEN TU - MGALLERY

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây