Commis Chef/ Phụ bếp (Japanese Cuisine)

INTERCONTINENTAL DANANG SUN PENINSULA RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Sơn Trà, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled
Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service
Cleans and re- sets his/her working area
Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information
Produces food of high quality according to standard recipes
Assists with the preparation, presentation, decoration and storage of the all dishes in the menu
Attends and participates in training sessions as scheduled
Communicates politely and display courtesy to guests and internal customer
Establishes and maintains effective employee working relationships
Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:

House Rules and Regulation
Grooming
Quality
Health and Safety

Hygiene and CleanlinessBe responsible in keeping our property safe and secure, to participate in any hotel activity related to Fire Life safety.
Reads the hotel&039;s Employee Handbook and has an understanding of and adheres to the hotel&039;s rules and regulations and in particular, the policies and procedures relating to fire, hygiene, health and safety.
Attends training sessions and meetings as and when required.
Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time.

Yêu cầu công việc

Expertly cutting, slicing, and filleting different types of fish.
Maintaining a clean work environment in order to prevent food contamination.
Inspecting the quality of fruits, vegetables, and fish used to prepare sushi dishes and informing the management when quality is sub- standard.
Coordinating with wait staff to ensure an efficient flow of orders
Experience 1 year in related position
Good communication
Good attitude
Preparing various types of sushi dishes according to established guidelines on quality, portion size, presentation, and food safety.

Quyền lợi

Other benefits as per the company/ IHG policies
IHG brand standard training
Mandatory insurances in accordance with Vietnamese Law
Shared accommodation (applied for non Danang residents)
100% salary & service charge in 2 months of probation
Accidental insurance 24/24
Annual leave from 14 days, 2 days off per week
HealthCare insurances for loyalty team members
Provided uniform, duty meal and transportation

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-04 20:45:30

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Commis Chef/ Phụ bếp (Japanese Cuisine) - Mã tin đăng: 4253358. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: Bai Bac - Son Tra, Đà Nẵng, Việt Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
6
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây