Commis Chef

INTERCONTINENTAL HANOI WESTLAKE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Tây Hồ, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Produces food of high quality according to standard recipes
• Assists with the preparation, presentation, decoration and storage of the following dishes:
 noodle dishes
 Preparation
Buffet Food
 Gohanmono
 sambal, acar and urap
 appetizers
 dressings
 aeat and seafood curries
 noodle dishes
 curries
Sauces for fish and shell fish
 rice dishes
 Lentils
Meat dishes
Petits fours
 appetizers and their dressings
 salads
Chinese Regional Dishes
Thai Regional Dishes
 stocks and soups
Pastry, cakes and yeast goods
 Guangong dishes
 vegetables
Meat marinades
 baked desserts
Fish and shell fish
 steamed sweet rice based desserts
 rice dishes
 deep fried dim sum
Indonesian Dishes
 sweet and savoury dim sum
Asian Dishes
Malay and Nonya Dishes
 Stocks and soups
 Sichuman dishes
 Shanghai dishes
 chicken, meat, seafood and vegetable dishes
Garnishing techniques and methods of service for fish
 sambal, acar and urap
 breads
 meat and seafood curries
 Sashimi
Japanese Dishes
Vietnamese Dishes
Dim Sum
 liquid and solid deserts
Desserts
Carve meats
 appetizers
 Storage
 Noodles
 stocks and soups
 Nabemono
 Beijing dishes
Indian Regional Dishes
 Tmpura
 appetizers
 curries
• Establishes and maintains effective employee working relationships
• Cleans and re- sets his/her working area
• Provides direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards
• Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled
• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers
• Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service
• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information
• Attends and participates in training sessions as scheduled
• Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
Quality
Grooming
Health and Safety
House Rules and Regulation
Hygiene and Cleanliness
• Performs related duties and special projects as assigned

Yêu cầu công việc

Required Skills –
• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Ability to read and write English
Qualifications –
• Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience –
• 1 years related experience or formal training or an equivalent combination of education and experience.

Quyền lợi

- Accident Insurance 24/7
- Duty Meals
- Annual Health Check
- Monthly service Charge
- Uniform
- Other benefits per Vietnam labor law.
- Hotel&039;s Activity
- Participating job training, skill training by international hotel standards.
- Full Insurance policy per current labor law.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-05-21 18:05:05

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Commis Chef - Mã tin đăng: 4365120. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 50 - 100
Trụ sở: Số 5, Phố Từ Hoa, Phường Quảng An, Quận Tây Hồ, Thành phố Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây