Chef de Partie (Cold Kitchen)

ANGSANA QUAN LAN, HA LONG BAY
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Vân Đồn, Quảng Ninh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Monitors the consistency of preparation and presentation in relevant food production area to ensure that they conform to the requisite standards.
Helps to ensure that an accurate and up- to- date recipe bank is maintained
Checks mise- en- place, production procedures, repair and maintenance, employee grooming and manning levels ensuring they are in order and takes appropriate action where necessary
Co- ordinates with Assistant F&B Manager and Outlet Managers in ensuring that specific restaurant operations function efficiently and on time
Assists in maintaining standards of hygiene and cleanliness in all kitchen and related areas
Prepares duty rosters as directed, and schedules vacation and public holidays accordingly
Prepares and submits forms, documents and requisitions as directed by supervisors
Liases with purchasing and suppliers to ensure that all food items ordered are delivered, and are of the appropriate quality at the most competitive price
Assists in menu planning as directed, and utilises sales analysis and menu engineering techniques accordingly
Assists in the controlling and monitoring of individual kitchen expenses.
Directs and controls all subordinate kitchen staff to ensure that all day to day operational matters are handled on time and guest expectations are met.
Assists in the selection, training and evaluation of subordinate employees
Coaches, counsels, disciplines and develops subordinate employees.
Ensures that food is prepared and cooked according to specific recipes and wastage is minimised
Ensures that food is stored, prepared and secured hygienically and safely

Yêu cầu công việc

- Good attitude and can work under pressure.
- Have knowledge about cuisine.
- Have a high responsibility in works.

Quyền lợi

Free- provided Bao Viet health and accident insurance.
Young and dynamic working environment.
Positive career development opportunities.
12 to 14 days annual leave.
Pre- opening allowance from 2 million Vietnam Dong to 4 million Vietnam Dong per month.
Free- provided accommodation with full- equipped and modern facilities according to Banyan Group standards (Electric water heater, AC, TV, internet, cable TV).
Free training courses from basic to advance by Banyan Group Academy.
Contribution of social insurance, health insurance and unemployment insurance based on total salary (from probation period).
Receiving 100% of salary during probation time.
22 standard working days per month.
Pre- opening Service Charge bonus 1 million Vietnam Dong per month.
Other attractive bonus policies for encouragement and motivation

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-30 03:55:35

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Partie (Cold Kitchen) - Mã tin đăng: 4320087. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

ANGSANA QUAN LAN, HA LONG BAY

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
2
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
24/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây