Chef De Partie (Cold Kitchen)

ANGSANA QUAN LAN - HA LONG BAY RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Vân Đồn, Quảng Ninh
Kinh nghiệm yêu cầu
Không yêu cầu
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Assists in the selection, training and evaluation of subordinate employees
Directs and controls all subordinate kitchen staff to ensure that all day to day operational matters are handled on time and guest expectations are met.
Assists in the controlling and monitoring of individual kitchen expenses.
Checks mise- en- place, production procedures, repair and maintenance, employee grooming and manning levels ensuring they are in order and takes appropriate action where necessary
Assists in menu planning as directed, and utilises sales analysis and menu engineering techniques accordingly
Co- ordinates with Assistant F&B Manager and Outlet Managers in ensuring that specific restaurant operations function efficiently and on time
Prepares and submits forms, documents and requisitions as directed by supervisors
Liases with purchasing and suppliers to ensure that all food items ordered are delivered, and are of the appropriate quality at the most competitive price
Ensures that food is stored, prepared and secured hygienically and safely
Helps to ensure that an accurate and up- to- date recipe bank is maintained
Assists in maintaining standards of hygiene and cleanliness in all kitchen and related areas
Ensures that food is prepared and cooked according to specific recipes and wastage is minimised
Monitors the consistency of preparation and presentation in relevant food production area to ensure that they conform to the requisite standards.
Prepares duty rosters as directed, and schedules vacation and public holidays accordingly
Coaches, counsels, disciplines and develops subordinate employees.

Yêu cầu công việc

- Have a high responsibility in works.
- Have knowledge about cuisine.
- Good attitude and can work under pressure.

Quyền lợi

Free- provided accommodation with full- equipped and modern facilities according to Banyan Group standards (Electric water heater, AC, TV, internet, cable TV).
22 standard working days per month.
12 to 14 days annual leave.
Pre- opening allowance from 2 million Vietnam Dong to 4 million Vietnam Dong per month.
Free training courses from basic to advance by Banyan Group Academy.
Contribution of social insurance, health insurance and unemployment insurance based on total salary (from probation period).
Pre- opening Service Charge bonus 1 million Vietnam Dong per month.
Receiving 100% of salary during probation time.
Other attractive bonus policies for encouragement and motivation
Positive career development opportunities.
Free- provided Bao Viet health and accident insurance.
Young and dynamic working environment.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-05-01 09:10:23

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef De Partie (Cold Kitchen) - Mã tin đăng: 4325679. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

ANGSANA QUAN LAN - HA LONG BAY RESORT

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Không yêu cầu
Trình độ yêu cầu
Trung cấp - Nghề
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
18/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây