Chef De Partie ( Buffet & Event) - Tổ trưởng Bếp

PULLMAN SAIGON CENTRE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Quận 1, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Dưới 2 năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Plan, prep, set up and provide quality service in all areas of food production for menu items and specials in the designated outlets in accordance with standards and plating guide specifications.
- To set out, maintain and monitor high standards of cooking and presentation
- Maintain organization, cleanliness and sanitation of work areas and equipment.
- Maintain inventory and order items as needed.
- To observe all Food Hygiene and Health and Safety policy
- Close liaison with the other Manager with regard to service and timings
- To be aware of current food trends with regard to presentation and style and help with new menu ideas and menu design
- Working in all areas of the kitchen depending on the daily needs ofSous Chef andExecutive Sous Chef preparation of a whole range of food but with a particular emphasis on pastry
- To work closely with Sous Chef and Executive Sous Chef and other chefs at each event to ensure that the function runs smoothly
- To ensure that all completed jobs are fully checked off before it leaves the unit
- Ensuring that all completed food is correctly wrapped, labelled and put in out- fridge for each event
- In charge of Western or Asia section for main kitchen of hotel, including buffet, banquet and required outlets.
- Direct, train and monitor performance of line Cooks.
- To assistSous Chef andExecutive Sous Chef to check the completeness of all suppliers’ deliveries and the correctness of their invoices.
- Working with Sous Chef and Executive Sous Chef to maintain high standards in the quality of food both as to its preparation and its presentation

Yêu cầu công việc

- Good communication in English is a plus.
- Minimum 01 year experience in relevant positions
- Formal training certificate/ degree in hospitality
- Initiative, courteous, hardworking and attentive to details

Quyền lợi

- Company trip once a year + Joining party
- Having chances to get attractive company bonus every month/year
- Salary and position is reviewed 1 time a year
- Bonus by individual ability and company’s performance.
- Social insurance, health insurance, unemployment insurance and other benefits
- Dynamic and sociable working environment.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 11:09:15

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef De Partie ( Buffet & Event) - Tổ trưởng Bếp - Mã tin đăng: 4005780. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 100 - 200
Trụ sở: 148 Trần Hưng Đạo, Phường Nguyễn Cư Trinh, Quận 01, TP.HCM

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Dưới 2 năm
Trình độ yêu cầu
Chứng chỉ chuyên ngành
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
27/02/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây