Chef de Partie

ANGSANA QUAN LAN
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Vân Đồn, Quảng Ninh
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Directs and controls all subordinate kitchen staff to ensure that all day to day operational matters are handled on time and guest
expectations are met.
- Co- ordinates with Assistant F&B Manager and Outlet Managers in ensuring that specific restaurant operations function efficiently and on
time
- Prepares duty rosters as directed, and schedules vacation and public holidays accordingly
- Monitors the consistency of preparation and presentation in relevant food production area to ensure that they conform to the requisite
standards.
- Liases with purchasing and suppliers to ensure that all food items ordered are delivered, and are of the appropriate quality at the most
competitive price
- Assists in the selection, training and evaluation of subordinate employees
- Ensures that food is prepared and cooked according to specific recipes and wastage is minimised
- Assists in menu planning as directed, and utilises sales analysis and menu engineering techniques accordingly
- Helps to ensure that an accurate and up- to- date recipe bank is maintained
- Prepares and submits forms, documents and requisitions as directed by supervisors
- Assists in maintaining standards of hygiene and cleanliness in all kitchen and related areas
- Ensures that food is stored, prepared and secured hygienically and safely
- Assists in the controlling and monitoring of individual kitchen expenses.
- Checks mise- en- place, production procedures, repair and maintenance, employee grooming and manning levels ensuring they are in order and takes appropriate action where necessary
- Coaches, counsels, disciplines and develops subordinate employees
* Benefits:
- Pre- opening Service Charge bonus 1 million Vietnam Dong per month.
- 22 standard working days per month.
- Receiving 100% of salary during probation time
- Free- provided accommodation with full- equipped and modern facilities according to Banyan Group standards (Electric water heater, AC,
- Pre- opening allowance from 2 million Vietnam Dong to 4 million Vietnam Dong per month.
TV, internet, cable TV).
- 12 to 14 days annual leave.
- Free- provided Bao Viet health and accident insurance.
- Free training courses from basic to advance by Banyan Group Academy.
- Young and dynamic working environment.
- Contribution of social insurance, health insurance and unemployment insurance based on total salary (from probation period).
- Positive career development opportunities.
- Other attractive bonus policies for encouragement and motivation

Yêu cầu công việc

- Good attitude and can work under pressure.
- Have knowledge about cuisine.
- Good communication in english.
- Have a high responsibility in works.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-05 22:25:26

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Chef de Partie - Mã tin đăng: 4259476. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

ANGSANA QUAN LAN

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Trung cấp
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian tạm thời
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
12/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây